Странице

Avon kozmetika-fb stranica

четвртак, 8. фебруар 2018.

Avon Nutraeffect Miracle Glow Nourishing oil cream

Ovaj novitet je bio za mene caroban,odma cim ga videla u brosuri resila sam da ga porucim.Da li zbog naziva gde se ocekuje cudesan sjaj ili hranljiva nega na bazi 5 ulja.

Krema dolazi u staklenoj bocici od
30ml.Bele,kremaste teksture sa malim zuckastim granulama koje su bogata uljem (babasu ulja,ulje marakuje,marula ulje,ulje zelene kafe i ulje lana).Pri nanosenju ove granule se rastvaraju,daju sjaj i predivno mekocu kozi.Namenjena je kozi lica i vrata,a nanosi se ujutru i uvece na cistu ,ociscenu kozu.

Vrlo je nezna prema licu,neguje je,pruza mekocu i bogatim hranljivim sastojcima je hidrira.Ujutru kada se probudite koza je svilenkasto mekana i nezna na dodir kao bebina guza.
Zvuci neverovatno ali je ovo zaista tako.Mozda najbolja krema koju sam do sada probala.

Odrzava vlaznost koze i sprecava isusivanje.Ulje zelene kafe je hidrira,dok ulje lana jaca njenu strukturu,babasu ulje utice na njenu kolagena a ulje marakuje na rlasticnost,a marula ulje umiruje.


Vrlo brzo upija i omeksava kozu.Dubinski prodire u sve slojeve koze.Pogodno za sve tipove.Trenutna cena je 499din.Zaista vredi svake pare.Vrlo mala kolicina je potrebna pri nanosenju jer je na bazi ulja.


Odusevljena sam za ovih 2 nedelje koliko je koristim.

Cista 10tka.Sve preporuke.Rajski miris kreme ce vas mamiti da je koistite sve vise i vise


1 коментар: